Vymaľovaná grilovačka
Keďže sme finišovali, sobášený pripravil v sobotu večer mäsko na grilovanie, ktoré sme už druhý týždeň kvôli akovočenášiamendažďu museli grilovať doma v rúre. Recept jednoduchý a vynikajúci.
Potrebujeme: (4 porcie)
mäso - výber nechávam na vás
4 rozotreté strúčiky cesnaku
4 dl tmavého piva (zvyšok dopijeme)
2 lyžice hnedého cukru
1 lyžica worcestra
1 lyžica rastlinného oleja
1 lyžica rozdrveného korenia
Všetky ingrediencie zmiešame a zalejem nimi mäsko. Necháme marinovať minimálne 3 hodiny, najlepšie do druhého dňa do začiatku grilovačky. Mäsko vyberieme, a grilujeme z oboch strán asi 5 minút.
K tomu sa hodia pečené paradajky a nové zemiačiky.
Potrebujeme: (4 porcie)
mäso - výber nechávam na vás
4 rozotreté strúčiky cesnaku
4 dl tmavého piva (zvyšok dopijeme)
2 lyžice hnedého cukru
1 lyžica worcestra
1 lyžica rastlinného oleja
1 lyžica rozdrveného korenia
Všetky ingrediencie zmiešame a zalejem nimi mäsko. Necháme marinovať minimálne 3 hodiny, najlepšie do druhého dňa do začiatku grilovačky. Mäsko vyberieme, a grilujeme z oboch strán asi 5 minút.
K tomu sa hodia pečené paradajky a nové zemiačiky.
Related Posts
0 comments